Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag och några vänner lånade en lokal. Vi skrev detta i gästboken och höll på att garva sönder. "rita och gissa" är för övrigt ett spel. vi var 6 stycken, därav uttrycket "60 tår" .


hejsan hoppsan

Hejsan Hoppsan , tjingelej tjingeloj!
här har vi haft det riktigt skoj.

vi drack så mycket glögg och must
att vi fick en himla LUST

att fira jul?

julhazard var kul för vissa
men inte för Sara som fick "rita och gissa"

Susanna fick spetstrosan den blå
undrar vem som får se den på? (eller av?)

Ingen fick mandeln i gröten
än på ett tag inga barn i våra sköten

puss o kram från 60 tår, GOD JUL och GOTT NYTT ÅR !




Fri vers av Nems
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-20 22:46



Bookmark and Share


    innerlight
Hahahahaha! Så himla bra och poetiska vi är^^
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems