Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli månads sång

Ett uppror av känslor
bedövar i aktivitet
målarpenslar flyger
buskar och träd ryker
kroppen värker
jag slipper hinna känna

Du fattas i mitt liv
i hela denna värld
där vi sjöng vår sång
och jag nynnar ensam nu

Kan inte fatta än
behöver jag det tro
eller ringer du i morgon
när jag redan tänkte ringa dig
för vi vet och känner
och du vet att jag saknar dig

VAD har cancer i denna underbara värld att göra?




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-27 20:18



Bookmark and Share


  aol
Blev så starkt berörd i mitt hjärta fick en tår i ögat, kram min fina poetvän.
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen