Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring inte nu, det är för sent!

Ja jag är ledsen
och ja jag gråter
det måste ut
upp och ner
som det ska vara

Men det slog mig idag att du vet det
men allt är tyst
telefonlinjen
sms-möjligheten
chat
det är tyst, sååå verkligen tyst

Tänk så skönt att ha vänner som bryr sig
och det har jag
många

men du, du min vän
din tystnad ekar
du finns inte alls
tänk om du bara frågat om jag klarar mig
vill jag något
vill jag prata
behöver jag något
vill jag bara veta att du bryr dig

Jag kräver inget gensvar
inte för att jag bryr och brytt mig om dig
nä, något annat
bristen på medkänsla
att bara finnas

Men ok nu vet jag
du finns inte
du var
två vänner

som jag ser det nära vänner

numera bekanta

som en gång älskade varandra






Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-17 20:48



Bookmark and Share


  aol
Kram vännen,
2016-08-05

  Glensan
Förlåt
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen