Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar

När inget stämmer du undrar man

vad som är fel

och hur det kunde gå fel,

men svaren kvarstår

och tillslut lär mansig gå vidare.

 

När man sen tror att livet är bra igen

går ännnu något fel

och man ställer åter frågan

vad som gått snett

och varför,

men återigen finns inget svar

och återigen lär man sig gå vidare.

 

Men när detta hänt allt för många gånger

känns dessa frågor utan svar

allt för tunga

och man möts av ett enormt eko

men det är så det är

och svaren som går att finna

ser man oftast i det inre.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 1116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-08 21:33



Bookmark and Share


  aol
tuffa sanna ord,
2013-11-15

  Glensan
Sanna ord som är hårda, men ack så sanna
2009-06-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Exakt!
Misstag återupprepas.. om och om igen.
Men att söka i sitt inre är det enda rätta som jag ser det. När man förstår eller säger STOPP!!! Se och inse att man är värd bättre. Då kan man kontrollera det mer och få et slut.
Efter det måste man bli \"bekväm\" i sig själv. Sluta vara rädd för olika saker bl.a för att vara ensam.
Alla är vi ju värda att må bra och att få lycka!
/ Annette
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson