Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor och inspiration inför en skapande framtid


På okänd mark

Det bubblar

känslor och tankar

finner nytt flöde.

 

Isen tinas

och sakta byggs 

en dröm

eller en annan värld.

 

Tar steget ut

på okänd mark

rädsla byter plats men inspiration

längtan för något 

som bara är

och fyller

ett levande begär.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-16 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson