Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan tid

Lee

sagan är din

 

Fortsätt gå

din väg

kommer du tids nog nå.

 

I en annan tid

är livet ditt att leva,

imorgon är 

en ny dag

full av liv

möjligheterna är många.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 20:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart budskap!
2021-09-02

  Monica Lindgren
Vackert! - Tycker om ditt språk! - Lite tvetydigt: "I en annan tid", låter som om den tilltalade är död, och det positiva, uppmuntrande, glada "imorgon är en ny dag". Facit har du.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson