Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

När tiden bär emot

och sakta

sjunker vetskapen in.

________

Ett mål att nå

men vägen 

har hinder

inte lika lätt att förstå.

________

Sakta krypen tiden på plats

bit för bit

men vägen kvar är lång

tiden går allt för snabbt

men långt in

finns det som än

inte går att nå.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-09 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text med mycket känsla!
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson