Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En början i ett slut

Hör tiden slå

vända tankar 

som ej går att nå.

-------

Le mot tårar 

och blunda 

mot inre dårar.

-------

En början i ett slut

finner svaren

som i ett virrvarr bundits i knut.

-----

Känner pulsen slå

när själen åter kan andas

lämnar hjärtat åter en tår.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 224 gånger
Publicerad 2021-09-17 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson