Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom en fasad

Det leendet döljer

det ingen ska veta

är gömt dit ingen når

dit ingen kan se.

 

Vi har alla 

saker vi inom oss

helst döljer.

 

Bakom en fasad

finns alltid

något ingen annan vet

en röst ingen annan hör.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-23 20:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant! Mycket bra skrivit!
2021-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson