Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta sakta sakta

Håller andan
vågar jag andas
tänker
rädd
och hoppas för dig
men rädd

Du tynar bort
din skugga bleknar
dina andetag långsammare
din blick ser sällan upp

Sakta försvinner du
och vi alla förstår
när du lämnar blir det för gott
där vi inte kan hålla din hand mer

därför är jag rädd
att förlora din närhet
din glädje
ditt leende
din generösa varma personlighet
underbara du

Jag vill bara att det ska bli dag snart
att klockan blir lagom
att jag får krama dig en gång till
snälla klarar du det
eller nej vänta inte
om du behöver gå
då ska du gå...
Jag älskar dig! Alltid!




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 22:27



Bookmark and Share


  aol
Underbart djupt ömt och så berörande skaldat ,
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen