Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

När dagen gryr
då dimmorna smeker marken
tyst tyst
smyger vi

Lätta andetag
tiger en hemlighet

Anar jag en oro
eller blott för många tankar

Ditt syfte att finnas till
för dig
vara du

Vill du då bara leka en stund
eller har jag fångat en liten bit av ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-17 08:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om du har katt hemma, är det väl i get konstigt om du har lyckan att vara och råttorna samtidigt 'inte är där'.
2017-08-03

  Solstrale VIP
Innerlig lyrisk bejakande text!
2016-10-11

  Zandor
Fint...
2016-09-23

  Monika A Mirsch VIP
Åh!
och
"för dig
vara du"

Ett skirt penseldrag
underbart!
2016-09-22

  ammunition
"Lätta andetag
tiger en hemlighet", oerhört vackert.
2016-09-22

  Silverstripe
Ett guldkorn bland texter!
2016-09-22

  aol
Ljuvligt smyger din dikt mot hjärtat,
2016-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Som att äta en godsak eller en hel ask, långsamt och njuta varje stavelse, ensam eller med en vän. Som att läsa en bok för ett av hänförelse rört barn, en sådan där utvald text i en bok.
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen