Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinto (Terapi)


Ett okomplicerat ögonblick
en form av vardaglig njutning

nyväckt hand följer medvetet
rytmen av en borttappad vana

omsorgen är helhjärtad
beröringen oväntat lustfylld

det vidrörda äger jag inte

men stund av närvaro
känslan av ett här och nu

lyckan över nariga händer

är bara min

en ren glädje...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter