Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en


Det finns endast
en värme
som skyddar mot
och bryter ner
luftens kylgrader

och det är
värmen
i famnen
hos den man älskar




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sannnnnnnnttttttttttttttt och underbart vackert!
2009-10-11

    sunnanvind
Mycket sant, dessutom vackert skrivet! Applåder!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna