Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätta kittlingar

.

Du är som en
fjäder
under mina fötter

- din närvaro får det att rysa
av lustfyllda kittlingar i hela själen




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-03 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna