Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regelvidrigt och underbart

.

I natt
skapade vi vårt eget
brinnande inferno
denna Valborgsnatt där
vi vandrade längs dödssyndernas gränsland
för att slutligen
regelvidrigt och underbart
bryta mot dom alla




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-01 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tryck i denna!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna