Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans kan vi

.

Väckarklockan ringer
som en käftsmäll från verkligheten

I vårsolens sken
blickar klocktornet ner över järnstaketet
som den senaste veckan
beklätts med minnen, tankar, respekt och sorg

Tygstycken fyllda av kärlek
vävs samman till något stort,
något större än oss
Ett tecken på sammanhållning
- aldrig ensam

Tillsammans kan vi utrota,
förgöra, fördöma, och besegra
Tillsammans kan vi förhindra
att insomnadet av ett hjärta var förgäves

Det är dags att sluta snooza,
dags att vakna
och stå enade




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-05 22:06



Bookmark and Share


  Hans Christian
Härligt positiv och stark text ! Bravo!


"I vårsolens sken
blickar klocktornet ner över järnstaketet
som den senaste veckan
beklätts med minnen, tankar, respekt och sorg"

Oj , så vackert !!! Poesi när den är som bäst.











2014-04-07

  Nitwitoddment
Tillsammans, aldrig ensam. Så sant.
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna