Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota fötter



Barfota fötter i natten
Fryser i snöns kyla
Fryser som bara barnfötter kan frysa
Letar sin mamma som inte kommit hem
Än

Barfota fötter i snön
Fryser men hittar till slut hem
Ingen mamma men
De finns lite värme kvar i spisens glöd
Han lägger sej invirad där
Och somnar trött men saknar
Och hoppas hon finns där
När han vaknar….




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO