Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundvalen


Valarna strandade

Den förste

Var själva grundvalen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-29 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO