Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom försent

Han kom försent
Han kastade sej ur bilen
För jobbet tog för lång tid
Så han hann inte i tid
Eller otid

Han kom försent
Klockan var 5 över 1
Och dom hade stängt
På systembolaget en lördag

Och den dan var en förstörd dag
Åtminstone för, plåtslagarn i Gnarp
Inget bubbeldricka som ger hicka
Och fylla, dålig andedräkt
Och i sängen försöka få en flicka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2009-10-21 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO