Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haremsdamen


Haremsdamen
Bortgift utan egen vilja
Familjens olycka om hon protesterade
”offra sej för familjen”
STÄLL UPP FÖR FAN
Om du ändå inte vill

Ställ upp för släkten
För politiken
För ”haremsägaren”
FÅ honom att stå upp på ”rätt sätt”
Spotta ur sig och gå
För du är hans egen lilla kviga nu
En av dom, i lagårn…

Allt för släkten
För politiken
För alla andra utom dej själv
”njut av de stunder du kan”
Du borde vara lycklig
Du är en av 40 gifta med landets
Rikaste och mäktigaste man
”1/40-del av hans kärlek”
Le för fasen, le för 40….




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-10-11 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO