Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur olika perspektiv (tid)




Konturerna anas

en svag nyans av ljus och
pastellfärgade drömmar

en fruktbar yta färglägger varje
möjlighet som en utmaning
att nyfiket utforska



Konturernas skärpa

en tydlig reflektion av mörker och
svartvita motiv ramar in en
avskalad längtan

ett bottenlöst djup förklarar

omöjligheten

som en nödvändighet
att bemästra
















Fri vers av Rolfsdotter
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 20:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en, för mej, svårtydbar text; just så som god poesi ska vara ; funderar
2009-11-12

  Michaela Dutius
"ett bottenlöst djup förklarar
omöjligheten som en nödvändighet
att bemästra
"

ord som berör- gör ont-och helar
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter