Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall (eftersmak)




Redskapen var dina
ett vapen mot leda

skottsäker väst är ingen tröst
när sårbar yta vädras

siktar du och
skjuter

utan att tveka

utan att jag
faller



b l ö d a n d e


g
e
n
o
m

n
a
t
t
e
n



tillbaka igen...





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 20:36



Bookmark and Share


  popsong
Så fint.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter