Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprätt



Jag undrar den där killen i grannhuset
Som alltid ligger på soffan och ser på TV
Med persiennerna uppe….

Du menar den där korta knubbiga?

Jag vet inte, har aldrig sett honom
I upprätt läge….




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-10-11 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO