Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nordanvind


Nordanvind sveper
Över nejden
Naturen fryser
Den ryser
Långt från vårens öppnande
Av frostiga gömmor

Långt från glatt fågelkvitter
Lövutsprickning
Långt från vårsol och ljus
Vårdagjämning och växtkraft
Människor kryper in och myser
I värmen

Väntande
På nästa vårsmältning
Av allt från snö, diken
Och själars tinande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2009-12-06 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO