Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styckningar och stycken



Ryckningar och vrål
Styckningar och skål
Av blod

Styckmördarn
Stycknings nördan
Mitt på blanka lördan

Ingen grogg framför TV kanalen
Här blir de mer en nasal en
Som skär så de far än

Drar ner skinnet
Barare än naket
Sprätter stänk ända upp till taket

Delar samlas i hinkar och kar
I blodsugarnas egen bar
Där man inte på snitten spar






Fri vers av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-10-11 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO