Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett Minne föds ur guld



Jag är som målad ur ett minne
med läppar utav guld
Dom kysser kinder röda
Föder duvor himmelblå
Med vingar likt kristaller
jag svävar som en ängel
håller natten hårt i hand
Fnittrar med morgonrodnad
och sjunger dagsljuset i hamn
Jag är som målad ur ett minne
en tavla ur tid och rum
Jag fattar tag om penselns skaft
Målar mig bredvid din kropp
Vackra drag du lyser
skiner tum för tum
Nu är vi åter ett
en länk för stark att brytas
Jag fyller lungor med vår kärlek
Jag andas dig genom mun
Sluter ögonen och viskar

kyss mig, Älskling kyss mig

Låt mig njuta i denna stund
Utav ett ögonblick ett hjärtslag
Ett nytt minne skapat utav guld






Fri vers av Baystream
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-11 21:29



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Njutbar i varje stavelse.
2009-10-11

  blaite
riktigt vackert det här..mycket vackert
2009-10-11

  LenaJohansson VIP
ljuvskön...
2009-10-11

  Lindalou
Den andas ömhet och kärlek. Vackert...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream