Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lyckliga resan

Accelererande hastighet, fortare, fortare och fortare.....

Springer fortare än en bil.
Glider och svävar fram över vidsträckta ytor.
Far utför snöklädda sluttningar.
Studsar fram som på enorma studsmattor.
Flyger som Stålmannen.
Jag färdas snabbt hur jag vill.

Kraftfullt sparkar jag till en fotboll på volley,
den flyger iväg upp genom luften och försvinner utom synhåll.
Kraftfullt kastar jag iväg en frisbee,
den svävar snabbt iväg genom luften och försvinner utom synhåll.

Det åskar och blixtrar.

Fartens tjusning.
Vinden i ansiktet och håret.
Pirret i magen.
Kraften i min pigga kropp.

Musiken flödar starkt, klingande och mäktigt.
Underbart melodiskt välljud pumpar och pulserar.
Den stora tunga snabba intensiva musiken vibrerar, sprutar och exploderar.

Springer, glider, svävar, far utför, studsar och flyger.
Jag skriker och vrålar av glädje.
Jag är världsmästare, hjälte, kunglig, kejserlig och mer därtill.
Vi har storhetsvansinne.
Jag känner starkt.
Lyckorus.

Hastigheten, njutningen genom öronen och känslorna.....
Huden knottras. Rysningar av välbehag.
Känns så levande,
denna upplevelseorgasm,
den flödar i mitt medvetande.....




Fri vers av Svante
Läst 708 gånger
Publicerad 2005-10-15 00:36



Bookmark and Share


  ozzian
det var mycket bra!!!!!!!! gillar detta!!
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante