Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

En fulländad regndroppe
Faller ner
faller ner av si egen tyngd

Ett smatter
Ett smatter mot ett fönster

Hösten sjunger
hösten sjunger genom träden
Löven spelar

Symfoni som består av färger
tränger in i ditt sinne

Doften av liv som går till vila
Lägger sin mörka hand över naturen

frosten som målar marken i silverfärg
glittrar likt rikedom

växterna tar ett sista andetag
nu är det höst




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP