Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förs vapendragare


För
hör
man
är negativt

För mycket, för lite
är inget att ha

För fyller dock språket,
tänk på alla samtal du inte skulle
ha haft, om inte för fanns med i bilden

Mycket skitsnack börjar ofta med för
"Karin är för lat, Adam är för kort ...."
För är skitsnackets
vapendragare skulle man kunna säga

Vad innebär ordet

För mycket av allt är o önskvärt.
För mycket av en god sak, hur
kan det alltid vara illa?

För mycket socker, ok, det fattar vi
För mycket alkohol, ok, det fattar vi
För mycket kärlek och älskande
nu är jag vilsen i skogen, vad?

Hur man älska för mycket, om man
nu vill säga inte är psykopat och en stalker

Vart går gränsen
finns den
Gränsen och den
föriga kärleken




Fri vers av -Dandy
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-11 23:40



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Mittemellan är ett bra ord
Det är nog olika för olika personer.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy