Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Jag slutade skriva i flera år pga misstolkning och missförståddhet.

Tolka gärna mina texter hur ni vill, men ha i åtanke;




Förklaring följer

Uti skogen, bland höstens alla färger

samlar intryck under regnet.

Fukt som liksom tränger in under huden och gör mig frusen

Träden ter sig vackert där de står samlade tätt,

men jag vågar inte gå in.

Mp3n spelar gammal disco

 "I'm Horny" följt av någon blödig ballad om kärlek

Nere på stan skyndar en söt tjej med mascarakinder förbi

kanske hade hjärtat gått sönder, kanske var det regnet?

Kanske var det en sådan tjej som skapade Syster Kaos

Reklampelarna ljuger om diverse mirakel och skapar ideal

och gör människor ytliga. Även mig.

Sex säljer

Media låter oss gotta oss i andras missärer,

för visst är det väl så, att andras öden är lättare att måla?

Försköna eller tvärtom.

"Ensam mamma söker"- "Bonde söker fru"

De blottar sig och förkastar medan vi andra hejar på.

Det är så det funkar,

intryck

bilder

rubriker

musik

shake n' bake

ut strömmar text

som ibland är frispråkig, öm, rastlös, kärleksfull, rå osv

Det kan bli:

"Hjärtat brast ännu en gång

då du lämnade mig

efter en kåtstund.

Det är så tyst

trots regnets smatter.

Nakna

du la värme på min hud

men nu fryser jag inom

Knulla vilt är medicin för stunden

men varje gång hoppas jag att du

ska stanna och sätta färg på min grådag.

Det känns preics som att du inte vågar se bakom ytan

men jag är faktiskt vacker inuti med."

Men det är bara ord och

någon annans öde jag pusslat ihop,

orden är alltid mina

men inte alltid det orden handlar om.

Mitt eget lägger jag i förvar på ett dagboksblad

eller för all del

så säger jag det rakt ut.




Fri vers av Lindsy
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-12 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy