Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomen tycks bli mer betydelsefull desto mindre som återstår av livet.


Barndomslandet


Allt som oftast

löser jag nuförtiden

en tur och returbiljett

med barndomen

som destination

till ett mycket överkomligt pris

ser stationer som

bekymmerslöshet

naivitet

sorglöshet

och tilltro

virvla förbi

stiger av

där det finns

varma mjuka hundvalpar

och ulliga små kattungar

att försjunka i

dröjer mig kvar

där leken pågår

och naturen

sätter fantasin

i rörelse

ångrar alltid

att jag reste

iväg utan

sällskap.

Men förstår

att den resan

måste vara

solitär.










Fri vers av tidensvans
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-12 00:45



Bookmark and Share


  peter markurth
levande, kanonflyt
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans