Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte inte på...


Alla dessa ursäkter
de droppade in, en efter en
Vad ska man med en sådan
inte har jag bett om dem
När jag satt där och tittade på en
pillade lite och snurrade den
Så blev den till en papiljott
och sen så var det som förgjort

Jag satt där och lekte med
den ena efter den andra
Gjorde rosa, stora och fina,
inte kan du mig väl klandra
Så kunde jag inte låta bli,
utan jag satte dem på din skalle
Fnissade gjorde jag visst
ja, jag tycker att min mun ska le

Men vad skulle jag göra
med alla de övriga
Jag fick tag i en ny
började tvinna och sy
Fick till ett vackert rosa band
Inte klokt vad mina händer kan
Av den knöts en stor rosett
den vackraste mina ögon sett
Så kunde jag inte låta bli
utan jag knöt den runt din vårta
Jag skrattade så åt denna fagra syn
tårarna rann, jag kunde inte sluta gråta

Jag är så trött på alla dessa ursäkter
de är som en tradig sång
Men jag gladdes utav min kreativa ådra
och nu hade jag kommit igång
Så fick jag till en mininäsa efter lite knåp
Med glasögon på såg den ut att passa ett våp
Så kunde jag inte låta bli
utan jag satte den på din snopp
Den passade precis, jag vek mig av skratt
det gick inte att på mig få stopp

När vi nu ska gå till sängs
så alla mina tankar går
Till denna lilla man
med papiljotter i sitt hår
Och jag är ledsen kära du
det finns ingen chans i denna värld
Att jag skulle bli attraherad av
en sådan pajas som du är




Fri vers av leelee
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-12 13:13



Bookmark and Share


  erkki
Lekfullt är ordet. Vi leker alldeles för lite!
Och är kanske lite generade för det. Så feeel!!
Bravo!
2009-10-12

  walborg
roligt, underfundigt, lekfullt och härligt kreativt .... varmt tack :-))
2009-10-12

  Peter Matsa
haha :D
jaa vad ska man säga
fenomenalt skrivet, så fantasifullt
inte visste jag att man kunde göra så med ursäkter :)
2009-10-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vad får du allt ifrån?! :-D
2009-10-12

    ej medlem längre
Vilken scen som spelas upp inför läsarens ögon... Skratt och leenden genereras. Man kan tydligen göra mkt av ursäkter...
2009-10-12

  blaite
haha underbart Lee
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

leelee