Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mys

Spänning blandas
med tystnad och glädje

Så rofullt
som daggen på ängen
en tidig söndagsmorgon

Kvittrande
med fågelungens
första vingslag

Tänder ett ljus
i mitt inre
får mig att hoppas
vilja leva fullt ut
igen

Tackar gåvan
att finnas
känna
och veta




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-12 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen