Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga Nuet.

När längtan känns

tung i mitt sinne efter dig

tårarna rinner på

mina ögonfransar av saknad

prismor av

kärlek och rädsla

liv och rening

i den paradoxens späningen

vill jag finna

det eviga nuet




"Nasrin" den 12/10-09




























Fri vers av Nasrin
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin så!
2013-09-11

  Anna*
Underbart skrivet ... det vill jag också ... ♥
2010-07-14

  Amanda Blomberg
Fint skrivet! Du har talang! Du får gärna läsa mina noveller och säga vad du tycker :)
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin