Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift; Skriv metaforisk kärleksdikt utan kärlek i. Obligatoriska ord; Cykelställ, Färger(na), Konspiration, Pulsslag, Slägga.


Ingen titel

Cykelställ
konsumparkering
trånande med
tandställning och
tajta tygskor
klumpig kajal
trots,
får jag slumpen
chans, ja, nej,
kanske, kryss
hångel om hösten
ingen äkta slägga i bröstet
på låtsas istället
länge
gjorde ont när
när knoppar inte brast

längre fram, nyligen konstaterat
och fast slaget hundra procentigt
provocerande provisoriska pulsslag
Bermudaproportioner
gråskalor rann av
byttes
nu tindrande,
halva videotekets sortiment,
mat i mängder och
svettigt smutsiga snusklakan senare
är det härligt
när våren
kommer sent




Fri vers av Alva Blästa
Läst 615 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-12 23:19



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en utmaning som du lyckas väl med att uppfylla. Gillar dina alitterationer
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa