Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma

varje rum en låda
fönster kuvert hög
städad betong balkong
trots hallen
tillfälligt tillfälle




Fri vers (Fri form) av Alva Blästa
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-18 20:40



Bookmark and Share


  Robert W
"varje rum en låda" tycker jag är dagens sanning.
jag gillar hur lekfullt tung texten är, hur varje fras är ett litet fönster till ett större sammanhang.

som jag läser den, ska såklart tilläggas.
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa