Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upprepa vid behov


Besvärjelse

att gå runt en ursäkt
är ingen konst förlåt
är svårare ändå
och att förstå kräver
förmedling förutsatt
kärlek som får jorden
att gå runt en ursäkt
är ingen konst förlåt
är svårare ändå
och att förstå kräver
förmedling förutsatt
kärlek som får jorden




Fri vers (Fri form) av Alva Blästa
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-18 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Blästa
Alva Blästa