Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober 2009

"Det hjälper med lite plopp" sa min syster med magont. Tänkte på en artikel jag läste för ganska länge sen om hur tjejer på TV delade råd om att kräkas för att se smala ut.

Ni är fina som ni är




Miss Perfekt - missperfekt

De kommer då och då

Huggen

Värken av ångestens klammer

Trycker in,

pressar på till det inte går mer

Munnen full.

Kalori efter kalori

kväver det hålrum

som gnager där inne

 

Tugga - Svälj

Tugga - Svälj

 

Tröstätaren

Samvetet träder in

skyndar för att kräkas

Allt måste ut

Fingrar i halsen och movicol

 

Måste springa

Måste förbränna

 

Måste vara perfekt

som hon du höll i handen

smal och vacker.

Vågen skrattar åt mig

45 kilo, bara minus 5 till

Hungrig

Huggen

In

Ut

När målet är nått

kommer jag äntligen räcka till...




Fri vers av Lindsy
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja verkligen stark
2009-10-13

  peter markurth
stark, ger känslor, kanonflyt
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy