Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustiflicka



Hej flicka på väggen för augusti
Vacker kropp och bara bröst
Som du ser ut har många lusti
Trots att tiden lider mot höst
Flickor på papper, en ny varje månad
Skänker en lust, ger en stor trånad
Synd bara att bilden är lånad....




Fri vers av LassO
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-10-13 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO