Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodström



Bodström
Tar betalt för både och
Han ”jobbar heltid”
Som ”riksdagsman”

Men ”jobbar nästan heltid”
För staten
Som försvarsadvokat
Vi vet att advokater ”tar jävligt betalt”
Men frågan är om ”solidaritets tanken”
Mer är ”soliditets tanken”
För de ”statligt avlönade” som gäller

S-står inte längre för solidaritet är helt uppenbart
Man undrar vad ”pappa fackpampen” säger
Eller
”Är det kanske han som lärt honom”
”ROFFA ÅT DEJ SÅ MYCKE DU KAN” själv...


(sen kan man undra hur de fungerar med
riksdagstjänst som andra säger är så betungande tidsmässigt)
(advokat tjänst, jobbigt med sägs det)
(skriva böcker är måhända hans egensak men man kan undra
hur mycket pappa hinner han då med om han ska vara
modern och hemmapappa ibland…
Samtidigt… ska han hinna med alla dessa 3 jobb
+ heltid som pappa)

Fan har han en väldigt långsam klocka…

(Och tror han verkligen, att vi går på det)
(Stackars idiot inte ens Sahlin tror honom men
vågar inte säga emot)





Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-13 12:57



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Visst är han om sig och kring sig.... (läs gärna min senaste limerick)
2009-10-13

  Mats Henricson
Det allra USLASTE är ju att Bodström, helt UTAN SAMVETSKVAL, tar emot FULL Riksdagslön, trots att han BANGAT från 19 av 36 Riksdagssammankomster ! BOTTENNAPP Bodström !
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO