Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodström 3 löner


Bodström
= 3 jobb
+ modern pappa som satsar på barnen?

Så ”hur går det till” undrar man…
Detta verkar lika omöjligt som
Gjeijer-affären och Palmes ”fulla förtroende”
Sahlin har ”fullt förtroende” med för sin ”adept”
Undrar om hon kommer att ringa TV 4
Och ”tvinga dom” att ta tillbaks allt
Som en gång Palme gjorde med DN




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-10-14 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO