Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgå Bodström



Avgå BODSTRÖM
Din patetiska lilla skit
Dina förklaringar är lika dåliga som
Den där TCO ledaren som var på TABU
”Jag tyckte servitriserna var lätt klädda”

Bodström din fjant
Du försöker mjölka staten på allmänna medel
Du har både för lite kläder
Och för dåligt på fötterna
STICK vi vet att du är en skit
Som bara tänker på dej själv
Så syssla med din advokat grej och dina böcker
Så kanske du har nån heder kvar…




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 12:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Håller med
2009-10-13

  Mats Henricson
Instämmer !
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO