Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagamannen



Efter dramadokumentären
Om Hagamannen
Så var frågan om
”går det att behandla våldtäktsmän”

Med tanke på de som diskuterade
Så kanske de räckt
Med att dom visade sej…
Om man nu ska vara lite elak….

















(dessutom så undrar man varför i helvete
det alltid är kvinnor som ska diskutera sånt
det är ju en mansproblem ”obs inte ett manligt
problem” bara mansproblem
HOS VISSA som kallas män utan att vara det
Män, riktiga män, våldtar inte)

(Men varför inte låta män tala om det????? )


(Ska män diskutera övergångsåldern hos kvinnor t ex)





Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 13:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
såg inte programmet pga brist på tvapparat....men jag tycker du har alldeles rätt...
det är ju män som behöver arbeta med sina problem gemensamt här...

det blir väldigt konstigt om kvinnor ska tycka till där....kvinnorna har ju redan medverkat, sas, ofrivilligt som våldsoffer...det ska bara se till att vittna om dessa sjuka män så att de blir omhändertagna och får vård....(med vård menar jag psykiatrisk vård)

bra att du skriver om detta...
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO