Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där



Hallå där
Gomorron
Men vem är du
Hallå
Var är håret
Varför är du så stor
Sådär ser inte min spegelbild ut

Nåja inte så rynkig
Man fasen de ser ut som pappa
När jag växte upp
Va fasen gör farsan i min spegel
Fast de är klart inga trocaderobottnar
Hängande på näsan

Men de där stör mej
Fattar ni så det stör
Den där vackra unge mannen finns inte kvar
I spegelbilden
Djävla spegel
Djävla spegelbild
Vill ha igen den ”gamla”
Eller kanske mer
Den unga….





Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-13 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO