Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsförmedlingen




Arbetsförmedlingen i Norrländska städer
Slutet på september
”NU är det såhär att alla män
mellan 20-55 som är arbetslösa
ska in på besök, under denna vecka”

Ja men då är det ju älgjakt…

”Just därför de ska inte kunna stämpla
när det är älgjakt för då är de inte kapabla
att ta jobb, man ska inte kunna ha lön
och vara förhindrad”


Uppföljning under veckan ger vid lag att
Bodström gör det, han är uppenbarligen
Förhindrar att vara på riksdagen då han
”jobbar” (även det med statlig betalning)
i Blekinge…

Nån säger då att ”varför ska vi jaga småfolket
Och småpengarna när politikerna gör så”

VAFALLS DET ÄR SKILLNAD ryter chefen
HAN ÄR RIKSPOLITIKER dessutom ordförande
I justitieutskottet och socialdemokrat!

(och då är det ok tydligen)

OCH han jagar inte älg! Tror jag….




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-13 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO