Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svedebank



Har ni varit på Svedebank i Bergsjö
Man undrar om man kommit rätt
Är de begravningsbyrån ”knoll och tot”

Där finns de, med sina sura miner
Likt
Lik
Hanterare

Känns som att komma ur en krypta
När man kommer ut
I friska luften
Och ser folk som kan le…




Fri vers av LassO
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-10-13 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO