Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelrik eller


Himmel rik
Eller tät som fan

”Världsunik”
Porche, och fanstyg
Värre kan ingen vara…
Sa t o m bakterien




Fri vers av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO