Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonny Rotten och Janne Rutten



Jonny Rotten and his sex pistols
Janne Rutten and his 2 assholes
”Skit in, skit ut”
Av fan själv besutten
Men med den bruna truten

Tunga färgad som choklad
Ligger i ett
Eget bad
Fyllt med inställsamhet
Och lim
Av den duperande sorten
Hela samlingen av dret…





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-12-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO