Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stadt i Motala var lika med Sölvesborg


Konjaksson i Sölvesborg


Skrivet för en massa år sedan när en
”Sölve Konradsson” var i blåsväder
i Motala
”det har inte hänt så mycket på alla dessa år”
verkar det som…

----------------------------------------

"Skål på er alla" sa pampen
Här står jag för notan
Ingen behöver gå på stampen
För kortet är jag aldrig utan

För på kommunens kontokorts-kredit
Så slipper ni att sala
Jag och kommunen står för all sprit
Så går det till här i Motala

För på gata som på torg
Bestämmer Sölve över det mesta
Sen går han över till Sölvesborg
För Konjaksson gillar festa




Fri vers av LassO
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO