Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan i kontor


Ja jag vet minsann hur kärleken
Kan börja
Sa han
Så oväntat och speciellt, sa han
En gammal advokat
Till hälften pensionerad numer

Jo jag ringde och talade med tingsrätten
I Norrköping
Efter det samtalet så sa jag:
”Henne ska jag gifta mej med”
Fast jag hade ingen aning om hur hon såg ut

”Och nu har vi vart gifta i över 30 år”
sa han och…
”efter ett telefonsamtal”
Sen skrattade han
”Kärleken blir bättre med åren”

En råbarkad stenhård advokat
Talade varmt
Om sin fru och sin tid
Som gift
Ja det hade man aldrig anat
Tänkte jag och vart faktiskt nästan
Lite avis…
För de lyckliga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO